Zelfverzekerd presenteren voor de camera.

Videoconsultant

VIDEO CONSULTANT

Voor bedrijven en ondernemers

VIDEO CONSULTANT 

Voor bedrijven en ondernemers

Waarom een video consultant?

Je hebt al een gezonde winst uit je onderneming, maar met traditionele acquisitie krijg je niet genoeg nuttige leads om te groeien. Je hebt genoeg klanten om bezig te zijn, maar dat zijn niet de klanten die jouw bedrijf een stap verder brengen.

Hoe waardevol zou het zijn om makkelijker in contact te kunnen komen met de juiste mensen? Mensen die daadwerkelijk de beslissing kunnen nemen om in jouw product te investeren?

Waarschijnlijk ben je al overtuigd van de kracht van video en loop je misschien zelfs al een tijdje met een tof idee voor een promotiefilm in je hoofd, maar….

  • Waar moet je beginnen?
  • Hoe komt jouw video bovenaan in Google en Youtube?
  • Hoe pas je video toe in je marketing om de ideale klant te bereiken?
  • Hoe kan je opvallen met jouw video(s)?

Wil jij de juiste mensen aantrekken voor een verkoop gesprek? En vraag je je af hoe een video een doorbraak kan zijn in dit proces? Maak dan een afspraak voor een Video Consult. Dan krijg je alvast 2 tips die je onmiddellijk kan implementeren en ik kijk met je mee welke video past bij de fase waarin jij met je bedrijf  bent .

[dt_button link=”http://www.justvideo.nl/krijg-meer-verkoopgesprekken-met-de-klantgerichte-video/” button_alignment=”center” animation=”bounceInUp” size=”big” style=”outline” text_color_style=”context” icon=”JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTIyZmElMjBpY29uLWZvcndhcmQlMjIlM0UlM0MlMkZpJTNF” icon_align=”right”]Vraag het consult aan[/dt_button]

Wat doet een Video Consultant?

Analyse en helder advies

 

Wat is de reden om juist nu video(s) in jouw bedrijfsprocessen in te schakelen? Welke doelen wil je met video(s) bereiken: zichtbaarheid, promotie, bekendheid of nog iets anders?

Dat moet helder worden. Een video moet voor je werken. Aan alleen mooie beelden heeft je bedrijf niet zoveel.

 

Nuttige en praktische voorbereiding

 

Jouw doel bepaalt de vorm en opbouw van een video! Een promotievideo is totaal anders dan een bedrijfsfilm, en een instructievideo presenteer je niet als een sfeerimpressie…

Een klaar-voor-gebruik video script en een duidelijk filmplan wordt ontwikkeld. Een praktisch stappenplan voor elke videograaf.

Zet je onze samenwerking voort en kies je Just Video als je partner om je video(s) werkelijkheid te maken (Videoproductie met Just Video), dan kies je voor deskundige regie en een professioneel productieteam.

 

Eerlijke en bruikbare feedback


Zijn de opnames al door een andere partij gemaakt? Als video Consultant geef ik je tips voor het samenstellen van een goede video. Het Just Video team kan je ondersteunen in het proces van editen en op de juiste manier marketen van je video.

 

Optimalisatie hulp


Met bijna 500 uren aan filmpjes die elke 60 seconden op Youtube (2dewerelds grootste zoekmachine) worden geplaatst (Vistia, Facebook en andere videoplatforms niet meegerekend) is het niet voldoende om simpelweg jouw video op YouTube te ‘parkeren’.

Je wilt natuurlijk dat jouw video zoveel mogelijk wordt bekeken. Door het juiste publiek. Ik leg uit hoe de basis van video SEO werkt en geef je tips zodat je video beter gevonden wordt.

 

Wil je graag niet alleen een mooie, maar ook een goed werkende video hebben, dan kan je de hulp van een Video Consultant goed gebruiken.

[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fwww.justvideo.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||” size=”big” btn_width=”btn_full_width” animation=”bounceInUp” icon=”JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTIyZmFzJTIwZmEtYW5nbGUtcmlnaHQlMjIlM0UlM0MlMkZpJTNF” icon_align=”right”]CONTACT [/dt_default_button]