Over Jeanette

(Aan jouw videoproductie Alphen aan den Rijn en in brede omgeving werk ik met een geweldig Team. Scroll down om ze te ontmoeten!)

De magische wereld van filmmaken, ik was meteen verkocht

Ik groeide op in Polen, in tijden van lege winkelschappen, rantsoenbonnetjes voor voedsel, toiletpapier en zelfs schoenen. Alles moest je weten te ‘regelen’, en de kunst van creatief zijn in elke omstandigheid is me altijd bijgebleven.

Tijdens mijn middelbare schooljaren, bij de filmclub, kwam ik in aanraking met de magische wereld van filmmaken, en ik was meteen verkocht. Creativiteit en goed organiseren waren essentieel om de filmproductie mogelijk te maken. Later, tijdens mijn studie Bedrijfseconomie, had ik bijbaantjes in de wereld van televisie en speelfilms, en de ervaringen uit de filmclub bleken zeer waardevol.

De liefde en het bedrijfsleven in Nederland

De liefde bracht me naar Nederland, waar ik al meer dan 30 jaar gelukkig getrouwd ben. Eenmaal hier belandde ik in het bedrijfsleven en werd ik gefascineerd door de Nederlandse ondernemerswereld. Bij elke werkgever observeerde ik hoe ze alles georganiseerd hadden, van productie en productontwikkeling tot klantenservice en zorg voor hun medewerkers. Ondanks de uiteenlopende branches hadden alle ondernemers één gemeenschappelijke uitdaging: nieuwe klanten aantrekken.

Met de opkomst van het internet en vooral YouTube opende zich een nieuwe wereld voor ondernemers. Nu mochten ze onbeperkt en onbegrensd promotie maken voor hun bedrijf! Alleen wisten ze niet hoe dat moest. Ik wel, ik kende inmiddels beide werelden. In 2014 besloot ik mijn twee passies, ondernemen en video, te bundelen, en zo ontstond Just Video.

Missie: perfecte klanten binnenhalen met video’s

Mijn missie is eenvoudig: hardwerkende, trotse ondernemers helpen moeiteloos de perfecte klant binnen te halen met doelgerichte video’s. Ik bewonder het doorzettingsvermogen, de expertise, de authenticiteit en de humor van de ondernemers.

Mijn klanten waarderen mijn positieve instelling, zelfs wanneer ik op mijn eigenzinnige, Jeanettaanse wijze korte metten maak met cameravrees en andere videobullshit. Mijn motto is: we doen het goed of we doen het niet.

Beelddenker in actie: voorbereiding en creativiteit

Als echte beelddenker draaien bij elke videovraag alle radertjes bij mij: scenario’s en praktische oplossingen komen razendsnel naar boven. Voorbereiding blijft voor mij het allerbelangrijkst; dit zorgt ervoor dat de video later voor de klant precies zo werkt als hij had verwacht.

Dierenliefhebber en filmfanaat

Ik houd van alle dieren, vooral honden. Ik bemoei me niet met politiek. Ik verslind zo’n 300 films per jaar, zowel ter vermaak als ter inspiratie. Mijn homevideo-archief bevat enkele terabytes aan kostbare herinneringen. Ik geniet van een goed boek, rode wijn, pure chocolade en een goed stukje vlees. Ik draag liever een broek dan een jurk en kan niet op hoge hakken lopen. In mijn tas vind je eerder een klein cameraatje en een asbakje dan een poederdoosje. En je mag me wel wakker maken, maar alleen in noodgevallen en op eigen risico.

Op zoek naar een Video Producer die jou de videoproductie volledig uit handen neemt?

Team Just Video

Ik werk met freelancers die allemaal video-gek zijn. Daar waar de één fantastisch is in het maken van vliegende camerabewegingen voor een dynamische promotievideo, is de ander een pietje-precies, ideaal voor een instructiefilm. Het werken met verschillende experts garandeert elke keer een unieke video die doet waarvoor hij gemaakt is.
Ikzelf hou altijd de regie in handen en regel alles wat nodig is om vanuit de vraag van de klant uiteindelijk een fantastisch eindproduct te kunnen afleveren. Samen maken we klanten blij.

Jeanette
Creatief en resultaatgericht video producer, oprichter van Just Video. Zij zorgt voor de strategie, een helder plan en een professioneel team.

Kevin
Bekwame cameraman, veelzijdig editor, broadcast specialist. Digitale beeldtechniek heeft voor hem geen geheimen.

Gert-Frank
Cameraman in hart en nieren, maakt kwaliteit beelden in elke omstandigheden. Daarna maakt hij er een verrassende montage van.

Jeron
Gepassioneerde cameraman en bevlogen geluidsman. Behalve bij bedrijfsvideo is hij regelmatig voor commerciële tv-zenders bezig.

Joey
Cameraman met passie voor snelheid en beleving. Nieuwe video-uitdaging? Nooit genoeg!

Alex
Bekend om zijn vermogen om emotie vast te leggen en te versterken in elk beeld dat hij vastlegt. En als hij niet mag dronen dan vangt hij dat perfect op met de green screen!