voorbeelden promotievideo - portfolio Just Video

Portfolio

We verzorgen diverse soorten profesionele bedrijfsvideo’s: promotiefilm, productvideo, video’s van bedrijfsprocessen, instructies en meer. Hierbij de selectie uit Just Video producties:

Opbouwen van een camping

Hoe is de allereerste Buurtcamping in Alphen aan den Rijn ontstaan – reportage van de 3-daagse event in de Weteringpark in Alphen aan den Rijn.

Bedrijfsfilm installatiebedrijf

HIG Traffic Systems bedrijfsvideo 2022 toont alle disciplines waar ze haar klanten professioneel helpt: kentekenherkenning, lusdetectie, tunnelsystemen en zeer breed verkeersmonitoring.

Bedrijfsfilm groot renovatieproject

In de bedrijfsfilm van Rutges Vernieuwd hebben we het megaproject ‘Verduurzamen Lauwers’ vereeuwigd. We hebben deze unieke ‘project Lauwers’ in Alphen aan den Rijn 9 maanden lang gevolgd en gefilmd.

Mannen van de bouw

Lief en stoer tegelijk. Druk, maar gezellig. Grappig, met een ruwe randje. Meedenkend en altijd bereid om te helpen. Dat zijn De mannen van de bouw! Deze video – met een knipoog 😉 – is speciaal voor hen gemaakt.

Videoportret ondernemer

Deze  concept is speciaal ontwikkelt voor ondernemers die het gezicht van hun bedrijf zijn, maar niet van de camera ‘houden’. Videoportret geeft een enorme boost aan de Know-Like-Trust factor en brengt bewezen nieuwe klanten binnen.

Bedrijfsfilm voor montagebedrijf

Vrijdag Vrij Montage vroeg ons om een film te maken die duidelijk laat zien wat het bedrijf doet. Onze camera’s hebben ze letterlijk gevolgd tijdens de opdracht. Het vervangen van een overhead deur bij de klant komt in beeld. Bloopers op het eind zorgen voor een extra ‘feel good’ kijkervaring.

Promotiefilms voor technische bedrijf

Geitenbelang ontwikkelt en produceert innoverende oplossingen voor de geitenhouderij. Just Video is gevraagd om van hun laatste innovatie, de Selectiebox, promotionele film te maken. Deze promotievideo wordt op de beurzen getoond, op de online productpagina en bij de presentaties en offertes.

Productvideo’s innovatieve foodsteamer.

Intensss ontwikkelt innovatieve oplossingen voor retail. In deze (1 uit de 3) video staat het apparaat centraal. Sfeervol productpromotie met technische specificaties, waar je vers in 30 sec. bereid pasta bijna kan ruiken…

Promotiefilms voor gedragstraining

Elke uit de 3 video’s in deze serie begint met de voorbeelden uit het echte leven, die in de trainingen van D-tac worden behandeld. 

Dienstpromotie bedrijfsfilms voor pianotechnicus.

Piano en vleugel onderhoud is zeer specialistische werk. Het instrument bestaat uit honderden onderdelen en in de serie van 4 video’s brengen we expert in beeld. Deze video’s worden ontzettend goed gevonden en bekeken en leveren het bedrijf constante toestroom van klanten.

Aftermovie/ Promotie training business coach

Twee dagen, drie camera’s registratie van een business event. Toepassing: feel good aftermovie en tegelijk een promo voor het volgende editie van het event.

Promotiefilm / Video-impressie podiumpresentatie

Masterclass in een theater. Podium registratie en achter-de-schermen. Korte video, ideal om te gebruiken als bedrijfspromotie.

Promotievideo ICT bedrijf

Hoe maak je een bedrijfsfilm van een Mac specialist? Juist, zo. 🙂 We hebben echt veel lol gehad met gooien van de appels…

Bedrijfsfilm sportschool

Het gaat niet alleen over apparaten. We wilden de gemoedelijke sfeer uitbeelden en het is gelukt. Nieuwe leden melden zich consistent aan en zeggen ‘Nee, ik hoef geen rondleiding, ik heb de video gezien!’.

Interne Instructiefilms uitzendbureau.

4 films in 2 talen (Engels en Pools). Toepassen van deze video’s heeft het correcte gebruik van auto-va-de-zaak aanzienlijk verbeterd.

Interne instructies (Engels)

… en het inschrijvingsproces van de nieuwe uitzendkrachten enorm versneld.

Promotiefilm kledingmerk

Sfeervolle ‘behind-the-scenes’ van een fotoshoot van een nieuwe collectie. Er is gekozen voor zwart-wit silhouet met kleur accenten en effects voor meer style.

Bedrijfsvideo technisch leerbedrijf

Het doel: SWA Alphen a/d Rijn goed in beeld brengen. Gefilmd in maar één dag dankzij strakke planning voor de crew en 15 figuranten/medewerkers.

‘Making-off’ e-learning video’s compilatie

E-learning traject is er voor de cursisten, maar we mogen fragmenten tonen om een indruk te geven van ons aanpak en eindeffect. Incl. Behind-the-scenes.

Promotievideo

Categorie: Productpromotie / Instructiefilm

Instructievideo

Categorie: Instructievideo / Productpromotie

Dienstpromotie

Categorie: Dienstpromotie / Bedrijfsfilm