Leer alles wat je moet weten over video’s in jouw bedrijf.

Creëer | Converteer | Transformeer

Maak van video je Nieuwe Comfortzone!

Ik doe mee!

VIDEO MASTERY EXPERIENCE

5-6 augustus 2024, op Landgoed ISVW in Leusden.

Van Onzichtbaar naar Onweerstaanbaar met Video

70% van de ondernemers zegt dat video “niet hun ding” is, maar ze willen het heel graag gebruiken om hun klanten te helpen en hun bedrijf te laten groeien. Er ligt alleen een flinke hobbel tussen “willen” en “kunnen” doen.

Zie ik je nu ja-knikken? Dan sta je waarschijnlijk zelf al een tijdje voor die drempel en heb je dat laatste zetje nodig. Hier komt ‘ie:

Verlang je ook naar een snelle en pijnloze overgang van ‘onzichtbaar’ naar ‘video’s die klanten aantrekken’ en wil je je bedrijf stevig neerzetten met videomarketing?

Doe mee aan de tweedaagse Video Mastery Experience!

Na deze Experience wordt videomarketing je nieuwe Comfortzone!

Waarom zou je videomarketing doen?

☑️ Video is het meest krachtige marketinginstrument door de combinatie van beeld en geluid, en het is cruciaal om je doelgroep effectief te bereiken. Zonder video wordt dit een heel lastig karwei.

☑️ De bewijzen zijn overal om je heen: video werkt echt – dus het kan ook voor jouw bedrijf werken. Je toekomstige klanten zoeken al naar wat jij te bieden hebt – laat zien dat je er bent.

☑️ Video is de snelste manier om je toekomstige klanten aan je te binden door de ‘Know-Like-Trust’ factoren toe te passen.

☑️ Technologische oplossingen maken het steeds makkelijker om video’s te maken, bewerken en plaatsen.

Je doet het nog niet, omdat:

🤔 Je merkt dat je niet genoeg weet over video’s om de juiste keuzes te maken voor jouw bedrijf.

😬 Er is veel informatie over videomarketing online te vinden, maar je hebt geen tijd en geen zin om dat allemaal zelf uit te zoeken.

😳 Je wordt tegengehouden door gedachten als: “Video is niet mijn ding”, “Ik heb een gezicht voor de radio”, “Ik vind mijn stem niet leuk”, “Ik weet niet wat ik moet zeggen”, “Ik weet niet hoe”, of “Ik snap YouTube niet”.

De Video Mastery Experience is speciaal ontwikkeld om haar deelnemers een voorsprong te geven op mensen die video’s blijven uitstellen. Het is een praktische en inspirerende training voor elke moderne, marketingbewuste ondernemer.

Wat krijg je mee als je deelneemt aan de Experience?

📌 Helderheid over videomarketing: Wat doet het voor je en hoe pak je dat aan. Je gaat naar huis met een videostrategie die helemaal bij jou en jouw bedrijf past.

📌 Effectieve scripts opstellen: Out-of-the-blue video’s schieten is verloren tijd en leidt tot nul kijkers. Je leert goed werkende scripts op te stellen die tijd besparen en leads genereren.

📌 Zelfverzekerd en overtuigend presenteren: Zelfverzekerd en overtuigend voor de camera staan is de sleutel om mensen aan te trekken. Je leert drie geheimen van natuurlijk presenteren en rekent af met al je belemmerende overtuigingen.

📌 Social media strategie: Social media zijn de beste manier om leads te verkrijgen of… om je snel verdwaald te voelen op deze razendsnelle platforms. Dat geldt niet voor jou, want je leert hoe je een aantrekkelijke mix van content maakt om je online identiteit stevig neer te zetten.

📌 Filmset ervaring: “Stilte op de set! Licht en camera aan? Rolling!” – Wat zou de Experience zijn zonder de echte ervaring van de filmset? Je leert de fijne kneepjes van het filmen, en dat met veel humor en plezier.

Na deze tweedaagse Experience heb je alle kennis en gereedschappen in huis om effectieve videomarketing voor jouw bedrijf op te zetten en je producten en diensten met video’s te promoten!

Je winst:

Alle benodigde videokennis waar je anders weken of maanden over zou doen – nu in slechts twee (intensieve) dagen!

Je gaat naar huis gewapend met heel veel nieuwe skills:
👍 Natuurlijk presenteren
👍 Converterende scripts
👍 Werkende videomarketingstrategieën
👍 Techniek van beeld en geluid
👍 Leads met social media filmpjes

Nooit meer twijfels over hoe je voor de camera moet staan of welke video het beste voor je werkt. Geen zorgen meer over wat je met je handen moet doen of wat je moet zeggen.

Je wordt klaargestoomd om video’s te gebruiken zodat je bedrijf groeit en klanten je vinden!

Kortom, na deze 2 dagen weet je voor nu en voor altijd precies hoe je video’s inzet om een blijvende impact te maken op jouw klanten.

Het is simpel. Get It Done!

jeanette borger film kader met handen jeanette met script en draaiboek opnames videoserie

VOOR WIE IS DE VIDEO MASTERY EXPERIENCE?

Voor jou, als je deze pagina leest.

Voor iedereen die het gezicht van het bedrijf is en verantwoordelijk is voor marketing en promotie.

Voor ondernemers en zakelijke professionals die snel resultaten wil zien van hun inspanningen en de video direct op effectieve manier voor hun bedrijf willen toepassen.

Het maakt niet uit of je een starter bent of al 10 jaar een bedrijf runt: als je de video structureel in je bedrijf wil gebruiken, dan is deze Experience voor jou.

Overnachting en catering hebben we voor je geregeld. Blokkeer 5 en 6 augustus in je agenda, pak je tandenborstel in en koop je ticket nu:

MEET DE TRAINERS:

Jeanette Borger

Videoproducer, oprichter van Just Video en organisator van Video Mastery Experience. In haar sessie geeft ze je solide fundament voor je videomarketing: van werkende strategieën tot bewezen effectieve videoscripts!

Jan de Hoop & Coen Lievaart

Ze nemen al meer dan 25 jaar ondernemers op reis van presenteren zoals-het-hoort,…naar presenteren zoals-je-bent!.  Na deze avontuurlijke reis weet je hoe je (voor de camera) op een natuurlijke manier informeert (kennis overbrengt), inspireert (het hart raakt) en motiveert (mensen in beweging krijgt).

Ze delen hiervoor met jou drie geheimen, waardoor je succesvolle (media)aandacht trekt, meer naamsbekendheid krijgt en die mensen aantrekt waar jij graag mee samenwerkt.

Kirsten Jassies

Social media expert. Ze geeft  Instagram- en Tiktoktrainingen aan  zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. In haar sessie leer je hoe je een aantrekkelijke mix van content maakt, zoals vibes, memes, nieuwtjes en diepgaandere inhoud, om een sterke en herkenbare online identiteit op te bouwen.

MYSTERY GUEST

Deze speciale Spreker houden we nog even geheim.

ted daamen met camera

Ted Daamen

Creatief Meedenker. Videocoach. Professioneel filmmaker. In zijn sessie neemt hij je actief mee op de filmset, geeft je fijne kneepjes van beeld & geluid techniek en dat alles met fun en plezier!

PROGRAMMA OVERZICHT

Dag 1 10-23 uur

09.00-10.00 Inloop, koffie/ thee.

10.30-11.00 Opening

11.00-12.30 Fundamenten van videomarketing

12.30-13.30 Lunch

13.30-15.00 Leads met social media video’s

15.00-16.00 Pauze; inchecken hotel

16.00-18.00 Mysterie Guest

18.00-19.30 Diner

19.30-23.00 netwerken, borrelen, werken individueel

 

Dag 2 09-17 uur

08.00-09.00 ontbijt

09.00-10.30 Drie geheimen van Natuurlijk Presenteren (1)

10.30-11.00 pauze

11.00-12.30 Drie geheimen van Natuurlijk Presenteren (2)

12.30-13.30 Lunch

13.30-16.00 Vet Verleidelijke Video’s

16.00-17.00 afsluiting en hoe nu verder?

WAAR EN WANNEER

5-6 augustus 2024

Landgoed ISVW is een sfeervolle accommodatie in Leusden. Met 10 vergaderzalen en smaakvolle hotelgebouwen, omgeven door het groen van de Utrechtse Heuvelrug, is het een ideale locatie voor geconcentreerd leren, ervaren en volledig ontspannen.

TICKETS

All-in, met overnachting en catering, wifi en parkeren.

Regulier: €900 excl.btw

Early Bird: €750 excl.btw

Er is plek voor maximaal 25 deelnemers!