video-in-1-minuut-thumbnail

Video in 1 minuut

VIDEO IN 1 MINUUT

Korte video’s – Uitleg – Praktische oplossingen – Motivatie & Inspiratie tips

VIDEO IN 1 MINUUT

 Uitleg

Praktische oplossingen

Motivatie & Inspiratie tips

Video in 1 minuut – serie geef je praktische oplossingen, advies, motivatie en inspiratie voor je eigen video’s. De onderwerpen komen uit dagelijkse werk met onze klanten en geven antwoorden op de meest gestelde vragen over video maken en videomarketing.

Wat is beter: filmen met een telefoon of met een camera? Beeld vergelijking in 1 minuut.Je kan meer content uit 1 video creëren, zoals mini-podcast, korte Facebook filmpjes of posts voor op Instagram. Kijk hoe!Opbouw van een promotievideo. Hoe pak je dat aan? Het beste: van achteren naar voren. Bekijk deze 1 minuut filmpje!Een gouden presentatie-tip om zelfverzekerd presenteren voor de camera.Video is de tool, niet het doel. Heeft je bedrijf echt een video nodig? Hoe kan in je bedrijf geld en tijd bespaard worden? In 1 minuut weet je dat.Efficiënt: meer video’s in een dag maken. Hoe doe ik dat? Bekijk deze video, in 1 minuut weet je dat. Voor meer inspiratie, tips en oplossingen: abonneer op onze blog/ vlog.Automatisch ondertiteling voor Android toestel is nu ook mogelijk. Maak in 1 minuut kennis met een video app voor Android phone die ondertiteling makkelijker maakt: AutoCap.Eerste Hulp Bij (langere) Video: een autocue op je telefoon. 1 minuut vlog van Just video over een Big VU app.Workshop zakelijk vloggen bij Fotostudio0172 in Alphen aan den Rijn (videoimpressie van 11-03-2019). Live experience!Video is veel werk? Klopt. Dat betekent niet dat jij, drukke ondernemer, alles zelf moet doen. Liever niet! Laat je in 1 minuut motiveren met deze korte vlog.‘Video is niet mijn ding’. De waarde van videomarketing voor een bedrijf in 1 minuut. Ben je ondernemer en is video niet jouw ‘ding’? Dan mis je de kansen van videomarketing.’Video is duur.’ Wat is de waarde van video voor een bedrijf? Omzetstijging, kostenbesparing, doelgroep bereiken – daar draagt video er bij. Is video duur?Beter geluid in video – waarom is het belangrijk en hoe zorg je er voor? Dat leg ik in 1 minuut uit in deze ‘Eerste Hulp Bij Video’.

Blijf op de hoogte van de zakelijke video trends met onze BLOG:

JTNDc2NyaXB0JTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZqYXZhc2NyaXB0JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhcHAuZ2V0cmVzcG9uc2UuY29tJTJGdmlld193ZWJmb3JtX3YyLmpzJTNGdSUzRFNBYkZHJTI2d2ViZm9ybXNfaWQlM0QxMjYyNTcwNSUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==