Quick Scan Videomarketing: strategie Sessie

Gepersonaliseerd advies dat direct verschil gaat maken in je videomarketing.

Sta jij klaar om de kracht van video te benutten en een stroom van nieuwe klanten naar jouw bedrijf te trekken? Je hebt briljante ideeën, maar vraagt je af: zijn ze echt de sleutel tot mijn succes?

Ontdek binnen een uur hoe jouw sociale media en website presteren op het gebied van videomarketing. Krijg direct 3 praktische tips om ze meteen te verbeteren.

Wat staat je te wachten?

  1. Een flits-analyse van jouw website en sociale media

Voordat we gaan brainstormen, duik ik diep in jouw website en sociale mediakanalen. Tijdens onze intensive 1 uur durende online sessie bespreken we niet alleen jouw doelen met video, maar onthullen we ook de geheime kansen voor verbetering. Zo krijg je grip op je online aanwezigheid en span je de kracht van een video aan jouw marketing-karretje.

  1. Persoonlijke Power Tips om direct te starten met videomarketing

Gebaseerd op onze analyse, ontvang je drie (of meer 😉 ) krachtige en weinig bekende tips waarmee je direct aan de slag kunt. Of je nu de eerste stappen zet op sociale mediakanalen, een YouTube-kanaal lanceert, je online zichtbaarheid optimaliseert, of je doelgroep betovert met onweerstaanbare scripts, deze tips zijn op maat gemaakt voor jouw specifieke situatie.

  1. Concrete actiepunten voor jouw duidelijke videomarketing pad

Van ‘Hoe dan?’ naar duidelijkheid. Geen excuses meer! Ontvang concrete actiepunten die je meteen in actie laten schieten. Of je nu een videomarketing rookie bent of een doorgewinterde pro, deze sessie is afgestemd op JOU en JOUW doelen.

Jouw klanten wachten nu al op jou!

Investeer €97 (excl. btw) in deze Strategie Sessie en begin onmiddellijk de resultaten te zien. Maak je klaar om met jouw videostrategie nieuwe klanten als een magneet aan te trekken.

Om de Sessie zo concreet en waardevol maken, wil ik ter voorbereiding informatie over jouw bedrijf. Vul het formulier in, en ik neem spoedig contact met je op om afspraak te maken.

Klik nu om de eerste stap te zetten richting de klanten die nu al op zoek zijn naar jou!

Vul het formulier in om afspraak te maken

Disclaimer: Jouw inzet maakt het verschil; resultaten kunnen variëren op basis van individuele inzet en marktomstandigheden.

“Jeanette heeft oog voor wat een ondernemer nodig heeft om zich via video te profileren.”

Adrie den Hertog
Zin in Ondernemen

een professionele uitstraling die je in een video wilt zien

Jeanette heeft mij, als Video Consultant en als editor, al zoveel diensten bewezen. En het leuke is, ik leer zelf ook iedere keer weer bij. In elke video zie ik mezelf groeien en Jeanette weet het beste uit mij te halen.

De samenwerking met Just Video zorgt voor een professionele uitstraling die je in een video wilt zien. Een goede manier om zakelijk onderscheidend te zijn en vooral zichtbaar te worden voor je doelgroep.

Jeanette, bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt en ik zie een lange termijn samenwerking in het vooruitschiet.”

Anita Meeuwsen
Meester in Resultaat

Kwaliteit leveren is voor Jeanette de rode draad

“Kwaliteit leveren is voor Jeanette de rode draad van haar werken: liever zegt zij een opdracht af dan dat deze wordt uitgevoerd, maar daarna in haar ogen geen kwaliteit uitstraalt. Een prettig mens om mee samen te werken met de nodige creatieve ideeën en een goed gevoel voor humor. Ik beveel Jeanette van harte aan!”

Jos van Velzen
Lifetime Pro
videograaf aan het filmen voor promotievideo op kantoor winst met video videomarketing training jeanette borger videoproducer just video