Quick Scan Videomarketing: strategie Sessie

Boek je Quick Scan tussen 1 en 14 juli en

i.p.v. normale prijs van €197 excl.btw

(*Geldt voor eerste 10 aanmeldingen)

Gepersonaliseerd en direct toepasbaar advies dat verschil gaat maken in je videomarketing.

Je maakt al gebruik van video om een stroom van nieuwe klanten naar jouw bedrijf te trekken. Het lukt wel, maar het loopt nog niet storm. Je hebt briljante ideeën, maar vraagt je af: gaat het wel voor mijn doel werken?

Ontdek binnen een uur hoe je jouw filmpjes op sociale media en websitevideo’s slimmer kunt gebruiken en krijg direct 3 praktische tips die je onmiddellijk kunt toepassen voor meer kijkers.

Wat staat je te wachten?

  1. Een flits-analyse van jouw website en sociale media

Voordat we gaan brainstormen, duik ik diep in jouw website en sociale mediakanalen.

Tijdens onze intensieve 1 uur durende online sessie bespreken we jouw doelen met video en ik geef je feedback over jouw zichtbaarheid tot nu toe.

Zo krijg je grip op je online aanwezigheid en span je de kracht van video voor jouw marketing-karretje.

  1. Persoonlijke Power Tips om direct je videomarketing te versterken

Gebaseerd op onze analyse, onthullen we ook de geheime kansen voor verbetering. Je ontvangt drie (of meer 😉 ) krachtige en weinig bekende tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Of je nu pas de eerste filmpjes op sociale mediakanalen hebt gezet, een YouTube-kanaal wilt inrichten, of jouw online vindbaarheid wilt verbeteren, deze tips zijn voor jou op maat gemaakt.

  1. Concrete actiepunten voor jouw duidelijke zichtbaarheid

Van ‘Hoe dan?’ naar duidelijkheid. Geen excuses meer! We maken concrete actiepunten die je meteen in actiemodus laten schieten.

Of je nu een videomarketing rookie bent of een doorgewinterde pro, deze sessie is afgestemd op JOU en JOUW doelen.

Jouw klanten wachten nu al op jou!

Investeer €97 (excl. btw) in deze Quick Scan Strategie Sessie en begin onmiddellijk de resultaten te zien. Maak je klaar om met jouw videostrategie nieuwe klanten als een magneet aan te trekken.

Om de Sessie zo concreet en waardevol maken, wil ik ter voorbereiding informatie over jouw bedrijf. Vul het formulier in, en ik neem spoedig contact met je op om afspraak te maken.

Klik nu om de eerste stap te zetten richting de klanten die nu al op zoek zijn naar jou!

QuickScan

Quick Scan Strategie Sessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Betaalmethode

Disclaimer: Jouw inzet maakt het verschil; resultaten kunnen variëren op basis van individuele inzet en marktomstandigheden.

“Jeanette heeft oog voor wat een ondernemer nodig heeft om zich via video te profileren.”

Adrie den Hertog
Zin in Ondernemen

een professionele uitstraling die je in een video wilt zien

Jeanette heeft mij, als Video Consultant en als editor, al zoveel diensten bewezen. En het leuke is, ik leer zelf ook iedere keer weer bij. In elke video zie ik mezelf groeien en Jeanette weet het beste uit mij te halen.

De samenwerking met Just Video zorgt voor een professionele uitstraling die je in een video wilt zien. Een goede manier om zakelijk onderscheidend te zijn en vooral zichtbaar te worden voor je doelgroep.

Jeanette, bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt en ik zie een lange termijn samenwerking in het vooruitschiet.”

Anita Meeuwsen
Meester in Resultaat

Kwaliteit leveren is voor Jeanette de rode draad

“Kwaliteit leveren is voor Jeanette de rode draad van haar werken: liever zegt zij een opdracht af dan dat deze wordt uitgevoerd, maar daarna in haar ogen geen kwaliteit uitstraalt. Een prettig mens om mee samen te werken met de nodige creatieve ideeën en een goed gevoel voor humor. Ik beveel Jeanette van harte aan!”

Jos van Velzen
Lifetime Pro
videograaf aan het filmen voor promotievideo op kantoor winst met video videomarketing training jeanette borger videoproducer just video