Selfmade-succes- zichtbaar met zakelijk vloggen

Online video cursus ‘Selfmade succes: zichtbaar met zakelijk vloggen’

ONLINE VIDEO-CURSUS

‘Selfmade succes: zichtbaar met zakelijk vloggen’

ONLINE VIDEO-CURSUS

‘Selfmade succes: zichtbaar met zakelijk vloggen’

Het succes ligt in je handen. Letterlijk.

Want die video-vlog maak je straks helemaal zelf.

Als jij…

Ondernemer bent die zich soms onzichtbaar voelt op social media.

Wilt gaan vloggen voor je bedrijf, met zichtbaar resultaat.

Eigen video’s maakt, maar trekken ze niet genoeg aandacht.

Moeite hebt om steeds nieuwe onderwerpen te verzinnen.

Ontspannen en met gemak voor de camera wilt staan.

Wilt leren in je eigen tijd en op eigen tempo video te maken.

De kwaliteit van je vlog belangrijk vindt.

Dan is deze cursus voor jou de juiste keuze.

Online cursus “Selfmade Succes: zichtbaar met zakelijk vloggen” is ontwikkeld voor ondernemers en zakelijke professionals die eenvoudig en snel eigen video’s willen maken

Het is geen geheim: video is het meest effectieve marketing instrument van nu.

Video content is een onmisbaar onderdeel van online zichtbaarheid geworden. Daarin speelt een bedrijfsvlog een grote rol, omdat het steeds makkelijker wordt om een eigen video zelf te creëren. Het is echter de kunst om met weinig middelen die vlog professioneel te laten ogen, zodat het ook zakelijk ingezet kan worden.

Ik ben Jeanette Borger, oprichter van Just Video. Sinds 2014 help ik bedrijven efficiënt communiceren met behulp van video’s. Mijn motto is: ‘Als ze niet weten wie je bent en wat je doet – dan heb je geen klanten.’

Ik heb mijn jarenlange ervaring met video verzameld in deze online cursus, zodat jij straks invloedrijke, zakelijke vlogs kan maken.

Van script tot edit – een complete online cursus Video vloggen voor Zakelijke Professionals.

Wat ga je leren:

  • De NET-formule voor vlogs die aandacht trekken. ‘Over wat moet ik vloggen?’ is nooit meer een probleem.
  • De structuur van een video vlog. Een videoscript gebruiken om het vloggen sneller en makkelijker maken.
  • Vuistregels van filmtechnieken. Professioneler beeld en geluid opnemen met weinig middelen.
  • Camera-presentatie. Authentiek en zonder stress voor de camera staan om vertrouwen van je publiek te winnen.
  • Stap-voor-stap editen. Knippen en plakken, extra beelden toevoegen, muziek, titels en overgangen.
  • Optimalisatie van een video. Een video vlog online zichtbaar en vindbaar maken voor een doelgroep.

Start vandaag met je Selfmade Succes

JTNDcCUzRSUzQ3NjcmlwdCUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGamF2YXNjcmlwdCUyMiUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYXBwLmdldHJlc3BvbnNlLmNvbSUyRnZpZXdfd2ViZm9ybV92Mi5qcyUzRnUlM0RTQWJGRyUyNndlYmZvcm1zX2lkJTNEUzhKejYlMjIlMjBkYXRhLXdlYmZvcm0taWQlM0QlMjJTOEp6NiUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRSUyMCUzQyUyRnAlM0U=LES 1:

Deze les gaat over de algemene begrippen, de kenmerken van een vlog, en de verschillen tussen een vlog en een video. Waarom een vlog niet geschikt is als bedrijfsfilm en wat de voordelen zijn van video-vloggen voor je bedrijf.

 

LES 2:

Ondernemers hebben vaak moeite met het vinden en kiezen van onderwerpen voor hun vlogs die ook waardevol en interessant kunnen zijn voor hun kijker en (toekomstige) klant. Dankzij de NET-formule uit deze les heb jij dit probleem niet meer. Je leert onderwerpen te kiezen en deze strategisch in de marketing van je bedrijf toe te passen door gebruik te maken van de Know-Like-Trust formule.

 

LES 3:

Wat zijn de essentiële delen van een vlog, wat wordt vaak vergeten, hoe pak je de aandacht van je kijker, waar heb je een script voor nodig en hoe maak je die, waarom zijn zoekwoorden zo erg belangrijk en hoe kom je erachter wat jouw klant letterlijk wilt zien en zoekt? Dat leer je in deze les. Een instructiefilm over het gebruik van de Zoekwoordenplanner van Google is een deel van deze les.

 

LES 4:

In deze les leer je de kneepjes van het vak van cameraman en van presentator. Wat heb je ervoor nodig en waarop moet je letten om je video-vlog goed te filmen. Audio, verlichting en locatie worden besproken, je krijgt professionele tips en tricks over beeldcompositie en je leert hoe jij ontspannen en authentiek gaat presenteren zonder camera-angst.

 

LES 5:

Knippen en plakken is niet moeilijk. Editen is iets anders. En daar gaat deze les erover. Hoe organiseer je editen, wat heb je ervoor nodig, wat kan je voorbereiden en waar kan je tijd besparen. Welke tools en software zijn handig, makkelijk en (vaak) gratis.

Inclusief twee instructiefilms: voor Windows en voor Mac gebruikers. Je kijkt mee over de schouder van een editor als een video letterlijk wordt gemonteerd, zodat jij dat ook zelf kan doen.

 

LES 6:

Een video vlog maken is één ding. Het tweede is: hoe word je gevonden met die vlog en hoe kom je aan kijkers? Wat kan jij doen om je vlogs (en jezelf) online zichtbaar te maken. Leer alles wat je nodig hebt over optimalisatie (video SEO), ondertiteling, thumbnails en veel meer. Met stap-voor-stap instructievideo’s over hoe dat op YouTube wordt gedaan.

Start vandaag met je Selfmade Succes

JTNDcCUzRSUzQ3NjcmlwdCUyMHR5cGUlM0QlMjJ0ZXh0JTJGamF2YXNjcmlwdCUyMiUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYXBwLmdldHJlc3BvbnNlLmNvbSUyRnZpZXdfd2ViZm9ybV92Mi5qcyUzRnUlM0RTQWJGRyUyNndlYmZvcm1zX2lkJTNEUzhKejYlMjIlMjBkYXRhLXdlYmZvcm0taWQlM0QlMjJTOEp6NiUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRSUzQyUyRnAlM0U=

Vraag en antwoord:

Ik vind mijzelf niet leuk voor de camera. Is deze cursus voor mij geschikt?

Ja. Je leert presentatie technieken en tips en tricks die je gaan helpen overtuigend en ontspannen voor de camera staan. Een van de deelnemers die voorheen niks durfde te zeggen voor de camera is nu een bevlogen en enthousiaste vlogger!

Wat als ik vragen heb over de inhoud?

Mail je vraag naar info@justvideo.nl en gebruik aub ‘Cursus vraag’ als Onderwerp om te voorkomen dat je mail per ongeluk verwijderd wordt. We doen ons best om je nog dezelfde dag te helpen zodat je snel verder kan met je vlog.

Ik ben niet zo technisch. Kan ik toch mijn vlog gaan editen?

Zeker weten. De cursus bevat een uitgebreide module over editen, aanbevolen (gratis) software en instructiefilms waar je letterlijk over de schouder van een editor kijkt hoe de video stap-voor-stap wordt gemonteerd.

Moet ik data reserveren voor de cursus?

Nee. Je ontvangt de links naar de videolessen en de hulpmaterialen per mail. Je hoeft dus nergens naartoe te reizen. Het is wel handig om in je eigen agenda ruimte te creëren om de volgende les te kijken en aan je video vlog te gaan werken.

Hoelang duurt het voordat mijn eerste vlog klaar is?

Na aanmelding ontvang je 4 e-mails, elke met 2 lessen (1 e-mail per week). Afhankelijk van de tijd die je aan de cursus besteed, staat er binnen 3 weken je eerste vlog online en heb je een aantal andere vlogs voorbereid en ingepland.

Heb ik een dure camera nodig?

Nee. In het begin heb je voldoende aan je smartphone. Maar als je over een videocamera beschikt dan kan je deze gewoon gebruiken, want vaak maak je er kwalitatief betere beelden mee dan met een telefoon.