Video consult aanvraag formulier

VIDEO CONSULT AANVRAGEN 

VRIJBLIJVEND – 45 MIN. – BRUIKBARE TIPS – HELDERHEID

KRIJG MEER AFSPRAKEN

MET EEN KLANTGERICHTE VIDEO

Hoe werk het? Wat moet je doen?

 Om ons gesprek goed voor te kunnen bereiden, vraag ik je het onderstaande contactformulier in te vullen.

[contact-form-7 id=”1822″ title=”Contactformulier 2″]

Wat zeggen mijn klanten?

“Jeanette heeft mij, als Video Consultant, al zoveel diensten bewezen. En het leuke is, ik leer zelf ook iedere keer weer bij. De samenwerking met Just Video zorgt voor een professionele uitstraling die je in een video wilt zien. Een goede manier om zakelijk onderscheidend te zijn en vooral zichtbaar te worden voor je doelgroep.”

(Anita Meeuwsen, Meester in Resultaat)

“Wij werken al vele jaren samen met Just video onder de bevlogen leiding van Jeanette Borger. Ze neemt altijd ruim de tijd om in samenwerking de bestaande vraag om te zetten naar een concreet en pakkend script. Ze is hierbij kritisch en laat niets aan het toeval over. Elke keer weet Just Video ons vervolgens weer te verassen met een mooi eindproduct.”

(Marco Dijkgraaf, Directeur D-tac: focus op gedrag en veiligheid)

“Kwaliteit leveren is voor Jeanette de rode draad van haar werken: liever zegt zij een opdracht af dan dat deze wordt uitgevoerd, maar daarna in haar ogen geen kwaliteit uitstraalt. Een prettig mens om mee samen te werken met de nodige creatieve ideeën en een goed gevoel voor humor.”

(Jos van Velzen, Senior Consultant Change Management)[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fwww.justvideo.nl%2Fcontact%2F|||” size=”big” button_alignment=”btn_center”]Heb je nog vragen? Bel of mail me.[/dt_default_button]