berichten blogs vlogs just video

Over Jeanette

OVER JEANETTE 

Video consultant en Videoproducer

OVER JUST VIDEO 

Jeanette Borger – Videoconsultant en Videoproducent

Ik geloof in heldere en onorthodoxe communicatie. En de combinatie van beeld en geluid maakt van een video het meest krachtige instrument in bedrijfscommunicatie.

Daarom heb ik Just Video opgericht: om jou, de ondernemer, te helpen duidelijk met je klanten te communiceren door onweerstaanbare video’s.

Zodat jouw klanten op je aanbod direct ‘Ja!’ zeggen.

Ik ben Jeanette Borger

… en sinds mijn 16e ben ik met film bezig. Destijds wilde ik filmregisseur worden, maar door de toenmalige omstandigheden in Polen heb ik deze studie niet kunnen doen. Het werd een studie bedrijfseconomie, maar in mijn vrije tijd en vakanties was ik altijd bezig met film en televisie. Ik filmde, had een bijbaan als productieassistente en werkte in televisiestudio’s.

Eind 1989 kwam ik naar Nederland. Ik werkte voor diverse bedrijven en ik bleef me ontwikkelen op het gebied van videomarketing. Begin 2014 heb ik mijn twee passies, ondernemerschap en video, bij elkaar gebracht in Just Video.

 

Sterke combinatie: bedrijfsprocessen en media

Mijn ervaring brengt het beste van deze twee werelden samen. Ik ben een video-producer met een oog voor ondernemers. Wat ik door de jaren heen heb geleerd, gebruik ik nu om ondernemers en bedrijven zichtbaar maken met de video. Video die concrete resultaten levert: tijd- of kosten besparing, omzet verhoging en promotie.

Ik zorg voor de strategie, heldere plan en de professionele team.

Jij bent al onderscheidend. Laat het zien!

Kan ik je helpen met jouw videomarketing?

[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fwww.justvideo.nl%2Fcontact%2F|||” size=”big” btn_width=”btn_full_width” animation=”bounceInUp”]BEL OF MAIL ME[/dt_default_button]