Blog

Know-Like-Trust met video content

Know-Like-Trust factor verbeteren met de gerichte video content

 

Elke ondernemer heeft wel eens een gebrek aan inspiratie voor videocontent. De NET-formule, die ik in 2017 introduceerde, biedt een eenvoudige maar effectieve oplossing. De formule staat voor:

  • Nieuws: Om zichtbaar te worden (KNOW factor). Laat je nieuwe product zien, bespreek trends in je branche of deel vacatures.

  • Ervaring: Om aandacht te trekken (LIKE factor). Geef een kijkje achter de schermen, verslag van een beurs, sfeerimpressie van een event of een interview met een klant.

  • Tips en Tricks: Om je expertpositie te versterken (TRUST factor). Deel je kennis, beantwoord vragen van klanten of geef uitleg over je diensten.

Maak een tabel met de drie letters N-E-T en noteer ideeën, titels of steekwoorden in het juiste vakje. Door regelmatig deze video’s te delen, onderhoud je alle factoren en blijf je klanten aantrekken.

In de video leg ik uit hoe je met nieuws, ervaringen en tips waardevolle video’s kunt maken die je zichtbaarheid vergroten, de aandacht van je publiek trekken en je expertpositie versterken.

Wil je dat ik meekijk naar jouw ideeën? Vul het formulier in en ik bel je op.

Ja, ik wil even breinstormen!

< Terug naar blog overzicht