Blog

Juiste klanten aantrekken die bij jou passen

Ik zit al lang in de videoproducties. Vooral voor snel groeiende ondernemers uit productie branche. Het doet me pijn om te zien hoe moeilijk is het soms voor ondernemer om zijn eigen plekje op de zichtbaarheidskaart te claimen en de JUISTE, passende bij hun niveau klanten aan te trekken. Er is ruimte voor iedereen, echt! Maar als mensen niet weten dat je bestaat – dan heb je geen klanten.

Ik weet heel goed dat video maken ingewikkeld en overweldigend voelt. He, ik ben ook ooit van niks begonnen! Met het kleinste vraagje ging ik mijn kennissen en collega’s lastigvallen, want zonder dat antwoord kon ik niet verder.

Heel vroeg heb ik kunnen leren waarom het maken van de video zo lang duurt. Het ligt niet aan het filmen zelf, al kan een opnamedag soms lang worden. 😉

Alles staat of valt met de voorbereiding periode. Het gaat niet om het kiezen van de juiste cameraman, dat komt pas later. Eerst moet je ervoor zorgen dat jij het script en het plan hebt voor dat video, zodat het je later meer klanten of expert status levert als resultaat.

Wil je JUISTE klanten bereiken?

Gebruik dan de kracht van de video. Ik help je graag verder op weg.

Let's talk!

< Terug naar blog overzicht