Blog

Elke bedrijfsvideo is promotievideo

Elke video die je voor je bedrijf maakt is een promotievideo. Hoe je dat aap wil noemen maakt niet zo veel uit. Testimonial is een promotievideo. Bedrijfsvideo is promotievideo. Product uitleg is een promotievideo. Project reportage is promotievideo. Zelfs jouw expert pitch is promotievideo. 

Elke video heeft een andere rol te vervullen in het proces van Know-Like-Trust factoren. 

Bijvoorbeeld:

Op jouw Over Mij-pagina of op je LinkedIn-profiel is het heel handig en effectief om een zogenaamde Expert-video of Introductievideo te hebben. Ook dit soort video kent zijn regels en een slimme opbouw om de kijker vast te houden tot het einde. Te langdradig en off-topic is een no-go. Denk na over wat mensen die jij probeert aan te trekken, over jou zouden willen weten. We kopen namelijk makkelijker van personen met wie we ons kunnen identificeren.

Jouw bedrijfsvideo is een promotievideo als die in de header van de website staat. Het trekt namelijk direct de aandacht van de bezoeker, als kijkt hij maar paar seconden ervan. Gebruik volledig versie van bedrijfsvideo, met geluid, gewoon op de Home pagina.

Alles, echt alles wat je online zet over jouw bedrijf heeft maar een doel: promotie van je business. 
Mee eens?

Wil je JUISTE klanten bereiken?

Gebruik dan de kracht van de video. Ik help je graag verder op weg.

Let's talk!

< Terug naar blog overzicht