WIN(ST) MET VIDEO

Dé game-changing training die je voorziet van alle videomarketingkennis om klanten aan te trekken.

Je bedrijf groeit, maar je klantenbestand groeit niet mee?

Je doet alles goed en toch…

Lijkt je bedrijf onzichtbaar te zijn geworden: je merkt dat je jouw oude klanten ontgroeid bent, maar de nieuwe hebben je nog niet gevonden.

Diep van binnen weet je dat je meer aandacht moet gaan geven aan je marketing, voornamelijk aan het krachtigste marketinginstrument van nu: de video.

Als dienstverlenende ondernemer wil jij:

• Je bedrijf goed zichtbaar maken.

• Je diensten of producten makkelijker verkopen.

• Duidelijk je expertise tonen om vertrouwen op te bouwen.

Zijn dat ook jouw bedrijfsdoelen, dan is deze Win(st) met Video training een ideale oplossing voor jou.

Je creëert Win(st) met Video als je eigen Videoproducer.

Hoe zou je het vinden als:

👍 Dankzij klantgerichte video’s op je website alleen leuke opdrachten binnenkrijgt. Klanten die ‘shoppen’ voor de laagste prijs zijn zeldzaam geworden.

👍 Je statistieken bewijzen dat de video’s positieve reacties genereren en je expertstatus en zichtbaarheid gestaag groeien.

👍 Nieuwe leads naar binnen stromen en je websiteconversie stijgt dankzij de indrukwekkende promotievideo’s.

Klinkt als een mierzoete film met een happy end? Met “Win(st) met video” kan dat jouw blockbuster worden!

Klinkt goed, laten we kennismaken!

Jeanette Borger video producer

Ik help je mee

Ik ben Jeanette, en na meer dan 30 jaar in Nederland is mijn Pools accentje nog een beetje in mijn stem te horen. Maar mijn klanten vinden dat charmant, zelfs wanneer ik op mijn eigenzinnige Jeanettaanse manier korte metten maak met je camera-angst en andere video-uitdagingen. 

Ik ben een echte beelddenker, bij elke videovraag komen scripts en praktische oplossingen razendsnel naar boven. Voorbereiding vind ik allerbelangrijkste; de helft van het werk aan de video gebeurt voordat iemand op de opnameknop drukt. 

Als videoproducer is het mijn taak om strategie te bedenken en videoproductieproces te begeleiden zodat de video de juiste kijkers raakt en leads genereert. Dat ga ik jou in deze training ook leren.

Na deze training kan je zelf:

✔ Het doel en de doelgroep voor je video bepalen.

✔ Een converterend script schrijven en een filmplan maken.

✔ Opnames organiseren en de cameraploeg aansturen.

✔ De juiste soorten video’s op je website en sociale media gebruiken.

✔ Bewezen videomarketingstrategieën toepassen.

Praktisch:

De training bevat vier sessies van 2,0 uur. Om de week werken we 1-op-1 online, dus zorg ervoor dat je tijd reserveert en niet gestoord kunt worden. Dagen en tijden plannen we bij aanvang van de training alvast in.

De investering is €997,- exclusief btw.

Als voorbereiding ontvang je materialen en video’s met uitleg over het onderwerp. Neem deze voorafgaand aan de sessies door, zodat we direct aan het werk kunnen met praktische toepassingen. Jouw inzet en je werk zijn belangrijk voor de resultaten die je gaat bereiken.

Aan het einde van de training ontvang je een offerte van Just Video voor het film- en editwerk. Jij beslist of je dit aan ons of aan je eigen videograaf uitbesteedt.

Verpak je passie en vakmanschap in een onweerstaanbaar videoproductie om met doelgerichte video’s nieuwe klanten aan te trekken.

Vul een korte vragenlijst in en ik bel je voor een kennismakingsgesprek:

LET’S DO IT!

“We hadden nog geen echt promotiefilm. Deze wordt nu goed door nieuwe klanten bekeken, de video-rondleiding door onze sportschool ervaren ze als zeer prettig. De opnamedag was zeer professioneel en erg leerzaam, samenwerking met Just Video goed en ontspannend. Jeanette stelt je echt op je gemak.”

Jannette Craanen
N-Joy Sportcentre

“In mijn vak gaat het er om, de emotie en klankbeleving van de pianist in het instrument te verwezenlijken. Just Video heeft dit op een prachtige manier vertolkt met oog voor detail”

Charles Rademaker
Pianostemmer

“Jeannette heeft me uitstekend geholpen via een heldere workshop en een goed gesprek over mogelijkheden van beeld en geluid. Op een eenvoudige manier uitgelegd, gebaseerd op jouw mogelijkheden en waar jij voor staat. Wat een vakvrouw!”

Marvin Kuipers
Edgewood