Over mij

(Team -> scroll down)

Ondernemerschap en films maken vormen samen de rode draad door mijn leven.

Ik kom nog uit de tijd van filmrolletjes en het echte ‘knippen-en-plakken’ tafel. Met zo’n rolletje had je slechts 3 minuten om je beelden op te nemen, en je moest een paar weken wachten tot het ontwikkeld was om het resultaat te kunnen zien. Ik leerde dus vroeg om geduld te hebben en het principe ‘Eerst denken, dan doen’ toe te passen. Dat was de basisregel in onze filmclub, en deze regel pas ik nog altijd toe op alles wat ik doe.

Later, naast mijn studie Bedrijfseconomie, heb ik bijbanen gehad bij regionale televisie en speelfilms. Toen ik voor de liefde uit Polen naar Nederland verhuisde, werkte ik bij diverse bedrijven en vervolgens bij de lokale omroep. Tot het moment in 2014 dat ik besloot voor mezelf te beginnen.

Tijdens mijn periode in loondienst merkte ik al hoe geweldig het is wat er gebeurt bij MKB-bedrijven. Ze produceren iets wat er nog niet was, iets waarmee ze hun klanten helpen of blij maken. Of het nu gaat om een duurzaam apparaat aan het einde van de lopende band of een gerenoveerd huis dat tevoorschijn komt zodra de steigers zijn afgebroken.

Productieondernemers zijn terecht trots op hun werk, en wat mij betreft mag de hele wereld het weten. Maar de meeste MKB-bedrijven die prachtige dingen produceren, schreeuwen dat allerminst van de daken. Ze maken nauwelijks gebruik van video in hun marketing. Zo blijven zij en hun mooie producten onderbelicht en krijgen ze niet de klanten die ze verdienen. Als videoproducer help ik ze de klanten te bereiken die ze willen.

Wie ben ik als video Producer

Ik ben een echte beelddenker, en bij elke videovraag draaien bij mij alle radertjes: scenario’s en praktische oplossingen komen razendsnel naar boven. Voorbereiding blijft voor mij het allerbelangrijkst; dit zorgt ervoor dat de video later voor de klant precies zo werkt als hij had verwacht.

Mijn visie is simpel: elke video is promotie voor een bedrijf. Of het nu een bedrijfsfilm is, een instructievideo, een projectfilm of een vacaturefilmpje, ze hebben gezamenlijk één taak: het bedrijf op zijn best presenteren.

Mijn klanten zeggen dat ik altijd positief ben, zelfs wanneer ik op mijn eigenzinnige, Jeanettaans wijze korte metten maak met cameravrees en andere zogenaamde video bullsh*t.

 

Wie ben ik als persoon

Al ruim 30 jaar deel ik mijn leven met Nico in Nederland, en hoewel onze creatieve kinderen inmiddels hun eigen pad hebben gevonden, houden we vast aan de traditie van jaarlijkse vakanties, waarbij onze trouwe hond altijd een welkome metgezel is.

In mijn handtas vind je eerder een camera en een asbakje dan een poederdoosje. Er worden altijd video’s gemaakt: van dagjes uit en vakanties tot familiekerstavonden. Ons homevideo-archief bevat inmiddels terabytes aan herinneringen, waar ik af en toe graag in duik. Zittend op de bank, met een glas rode wijn, een smakelijk stuk vlees en heerlijke pure chocolade.

Jaarlijks verslind ik zo’n 300 speelfilms, soms voor vermaak, vaak als bron van inspiratie. Omdat ik soms tot laat in de avond in de filmwereld verdwaal en van een goede nachtrust houd, geldt: me wakker maken is op eigen risico.

Al met al vormen mijn liefde voor film, nieuwsgierigheid naar nieuwe plekken, en de kostbare momenten met mijn gezin de kern van mijn bestaan. Van actieve vakanties tot gezellige avonden thuis, het zijn deze elementen die samen met mijn werk als videoproducer mijn dagen vullen met geluk, inspiratie en een vleugje avontuur.

 

Op zoek naar een Video Producer die jou de videoproductie volledig uit handen neemt?

Team Just Video

Ik werk met freelancers die allemaal video-gek zijn. Daar waar de één fantastisch is in het maken van vliegende camerabewegingen voor een dynamische promotievideo, is de ander een pietje-precies, ideaal voor een instructiefilm. Het werken met verschillende experts garandeert elke keer een unieke video die doet waarvoor hij gemaakt is.
Ikzelf hou altijd de regie in handen en regel alles wat nodig is om vanuit de vraag van de klant uiteindelijk een fantastisch eindproduct te kunnen afleveren. Samen maken we klanten blij.

Jeanette
Creatief en resultaatgericht video producer, oprichter van Just Video. Zij zorgt voor de strategie, een helder plan en een professioneel team.

Kevin
Bekwame cameraman, veelzijdig editor, broadcast specialist. Digitale beeldtechniek heeft voor hem geen geheimen.

Gert-Frank
Cameraman in hart en nieren, maakt kwaliteit beelden in elke omstandigheden. Daarna maakt hij er een verrassende montage van.

Jeron
Gepassioneerde cameraman en bevlogen geluidsman. Behalve bij bedrijfsvideo is hij regelmatig voor commerciële tv-zenders bezig.

Joey
Cameraman met passie voor snelheid en beleving. Nieuwe video-uitdaging? Nooit genoeg!