Over mij

Ondernemerschap en films maken vormen samen de rode draad door mijn leven.

Al vanaf mijn tienerjaren ben ik in mijn vrije tijd bij film en televisie betrokken geweest. Produceren van programma’s en regelen van alles wat er nodig was voor de filmopnames vond ik geweldig. Na mijn studie Bedrijfseconomie en mijn verhuizing van Polen naar Nederland heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt en snel ontdekt dat zichtbaarheid de sleutel is tot groei. En dat ik ondernemers kon helpen door video’s voor ze te gaan produceren!

In 2014 heb ik vol enthousiasme Just Video opgericht met als doel: produceren van video’s die bedrijven in ‘the spotlight’ zetten. Ik kon de wensen van de ondernemer goed vertalen naar de beeld-technische taal van mijn videograven en ik was ervan overtuigd dat mijn kennis van het bedrijfsleven, mijn organisatorische talent en mijn produceerervaring het succes voor mijn eigen bedrijf garandeerde.

Het bleek niet helemaal waar te zijn. We creëerden geweldige video’s en klanten waren zeer tevreden. Maar eerlijk gezegd, die ‘likes’ en duimpjes onder de video’s, die vertaalden zich niet direct naar aanzienlijke omzetgroei. Toen realiseerde ik me: het maken van geweldige video’s is één ding, maar ze moeten ook daadwerkelijk resultaten opleveren voor de klant.

Ik heb daarop veel tijd en geld geïnvesteerd in mijn kennis over videomarketing, over het opbouwen van scripts en de strategie voor videocontent. Elk nieuw videoproject verwelkom ik als een boeiend uitdaging, aangezien ieder bedrijf anders is en elke ondernemer specifieke doelen heeft. Voor mij is een project echt geslaagd als ik de trots in de ogen van de ondernemer zie na het bekijken van zijn kersverse video, dat is het mooiste wat er is.

Wie ben ik als video Producer

Ik ben een echte beelddenker en bij elke videovraag gaan bij mij alle radertjes draaien: scenario’s en praktische oplossingen komen razendsnel naar boven. Het is voor mij iedere keer weer een eer wanneer de klant het bedrijfsimago aan mij toevertrouwt en ik zorg er dan ook voor dat het imago ten alle tijde hooggehouden wordt. Het zit in mijn natuur om de klant van het begin tot het einde mee te nemen in het proces en ervoor te zorgen dat het hem of haar zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Kwaliteit leveren, daar ga ik voor. Ik doe het goed, of ik doe het niet.

Voorbereiding vind ik allerbelangrijkste, dat maakt dat de opnamedag een feestje wordt. Mijn klanten zeggen dat ik altijd positief ben, ook wanneer ik op mijn eigenzinnige Jeanettaans korte metten maak met camera angst en andere zogenaamde video bullsh*t.

Elke video is een promotievideo met een eigen doel

Mijn visie is simpel: elke video is de promotie van jouw bedrijf. Elke video heeft vanzelfsprekend een specifiek doel, maar of het nu een bedrijfsfilm is of een instructievideo, een projectfilm of een vacaturefilmpje, ze hebben gezamenlijk één taak: het bedrijf op z’n best naar voren brengen.

Nog te vaak worden meerdere bedrijfsdoelen in een video gemixt, dat zorgt voor verwarring en het is bewezen dat ‘een video voor iedereen’ bij niemand aanslaat. Als je de gouden regel ‘1 doel – 1 video’ aanhoudt dan is het niet ingewikkeld. De boodschap zal dan helder en doeltreffend aankomen bij de juiste doelgroep.

 

Persoonlijke nota

Al meer dan 30 jaar woon ik in Nederland en ben meer dan 30 jaar getrouwd. Ik heb twee creatief getalenteerde, volwassenen kinderen waar ik super trots van ben en ben een echte dierenliefhebber met een voorkeur voor honden. Ik kijk ongeveer 300 films per jaar, soms voor vermaak, vaak voor inspiratie. Mijn Home Video’s archief beslaat enkele terabytes aan video herinneringen. Ik geniet van rode wijn, puur chocolade, goed stukje vlees. Je kan me ‘s nachts wakker maken voor noodgevallen, anders liever niet, want dan word ik chagrijnig 🙂 Ik draag bijna nooit sieraden (ze rinkelen bij de video opnames, vervelend), zelden een jurk en in mijn handtas vind je een asbakje en zeker geen poederdoosje.

 

Op zoek naar een Video Producer die jou de videoproductie volledig uit handen neemt?

Team Just Video

Ik werk met freelancers die allemaal video-gek zijn. Daar waar de één fantastisch is in het maken van vliegende camerabewegingen voor een dynamische promotievideo, is de ander een pietje-precies, ideaal voor een instructiefilm. Het werken met verschillende experts garandeert elke keer een unieke video die doet waarvoor hij gemaakt is.
Ikzelf hou altijd de regie in handen en regel alles wat nodig is om vanuit de vraag van de klant uiteindelijk een fantastisch eindproduct te kunnen afleveren. Samen maken we klanten blij.

Jeanette
Creatief en resultaatgericht video producer, oprichter van Just Video. Zij zorgt voor de strategie, een helder plan en een professioneel team.

Kevin
Bekwame cameraman, veelzijdig editor, broadcast specialist. Digitale beeldtechniek heeft voor hem geen geheimen.

Gert-Frank
Cameraman in hart en nieren, maakt kwaliteit beelden in elke omstandigheden. Daarna maakt hij er een verrassende montage van.

Jeron
Gepassioneerde cameraman en bevlogen geluidsman. Behalve bij bedrijfsvideo is hij regelmatig voor commerciële tv-zenders bezig.

Joey
Cameraman met passie voor snelheid en beleving. Nieuwe video-uitdaging? Nooit genoeg!